La fusteria fou fundada l’any 1962 per D. Ricardo Juan Mompó i D. José Vicent Mata amb el nom de JUAN I VICENT. Més tard, va rebre el nom de VILAFUSTA, nom que es mantingué fins la jubilació dels fundadors. En aquell moment, la fusteria va començar a ser gestionada pels fills de D. José Vicent rebent el nom de FUSTERIA VICENT.

 Els treballs realitzats en els anys de vida de l’empresa són molt nombrosos i de tot tipus, des de fusteries exteriors fins a portes i robers interiors, cuines, mobles a mida (escriptoris, estanteries, cobrerradiadors), decoracions amb fusta, motllures per a sostres, plafons per a parets, falsejament de bigues, etc...

 Es treballa amb tot tipus de fustes nacionals i d’importació i es disposa de maquinària per a la realització de treballs de disseny propi o bé del mateix client, des de portes d’accés a vivendes i vil·les fins a cuines clàssiques o modernes.

 Hem realitzat treballs per a nombrosos clients i empreses de Vila-real i de la província. Si ens volen conèixer de més a prop, els convidem a visitar-nos al carrer Artana, 18 de l’esmentada localitat.