Stefani Schaefer FOX 8 Bio, Wiki. Leeftijd, Echtgenoot, Kinderen, Salaris, Netto Waard (2024)

Stefani Schaefer Biografie en Wiki

Stefani Schaefer is een Amerikaanse bekroonde journaliste die werkt als nieuwsverslaggeefster en co-anchor bij WJW Fox 8 News in The Morning, dat gevestigd is in Cleveland, OH. Schaefer is co-anchor samen met Kristi Capel en Wayne Dawson. Voordat ze bij FOX 8 kwam werkte ze als presentatrice in een nationale netwerkshow in Universal Studios in Orlando.

Lees verder voor meer informatie over Stefani Schaefer FOX 8 Bio-Wiki-Wikipedia-Leeftijd-Huisman-Kinderen-Salaris-NetWaarde, en meer.

Stefani Schaefer Leeftijd en Verjaardag

Over naar haar leeftijd, Stefani Schaefer werd geboren op 31 mei 1974, in Alliance, OH Verenigde Staten van Amerika. Ze viert haar verjaardag jaarlijks op 31 mei. Schaefer is 46 jaar oud op 31 mei 2020, en zal 47 jaar oud zijn op 31 mei. Zij behoort tot het dierenriemteken Tweelingen.

Stefani Schaefer Lengte en Gewicht

Stefani heeft een gemiddelde lengte en een gemiddeld gewicht. Ze lijkt vrij lang te zijn als haar foto’s, in verhouding tot haar omgeving, iets uitwijzen. Details over haar werkelijke lengte en andere lichaamsafmetingen zijn op dit moment echter niet publiekelijk beschikbaar.

Stefani Schaefer Opleiding

Stefanie ging naar de St. Thomas Aquinas High School in Louisville. Na haar middelbare school ging ze naar The University of Mount Union waar ze afstudeerde met een National Collegiate Academic Honoree. Schaefer studeerde af aan The University of Mount Union met een graad in communicatie en journalistiek.

Stefani Schaefer Familie en Ouders

Stefani is geboren bij beide ouders, echter, na het doen van ons onderzoek, zijn details over haar ouders niet bekend bij het publiek. Niettemin, zodra aanvullende informatie over haar vader en moeder beschikbaar is, zullen we haar familieleden updaten.

Schaefer heeft een broer genaamd Thommie. Zowel Stefani als haar broer waren platenartiesten in Californië en hadden hun show in Geauga Lake Amusem*nt Park in het jaar 1983. In het Geauga Lake Amusem*nt Park zongen, dansten en bespeelden ze acht verschillende muziekinstrumenten. De twee broers en zussen waren de jongste seizoensartiesten in een pretpark in de staat Ohio. Het broer-zus duo was ook de openingsact voor Barbara Mandrell, Chubby Checker, The Oak Ridge Boys, en Alabama.

Daarnaast was het duo de openingsact voor Barbara Mandrell, Chubby Checker, The Oak Ridge Boys, en Alabama. Ze is nog steeds gepassioneerd door muziek en zingt het volkslied voor de Cleveland sportteams en de Ohio Derby. De Schaefers delen een huis met een aantal harige familieleden, namelijk; Gunner, Millie, Marco, Polo, en Lola.

Stefani Schaefer echtgenoot Roger DePenti Schaefer

Wie is Stefani Schaefer getrouwd? Stefani is getrouwd met haar liefhebbende echtgenoot Roger DePenti Schaefer. Roger Schaefer trouwde Stefani in 1998 in een besloten huwelijksceremonie, bijgewoond door goede vrienden en familie. Schaefer en haar man Roger zijn trotse ouders van twee kinderen, Siena en Race. Het stel had twee jaar verkering voordat ze besloten elkaar te trouwen.

Stefani Schaefer Echtgenoot Roger DePenti Schaefer is erin geslaagd om een laag profiel te behouden, weg van de publieke media. In 2012 viel Stefani’s echtgenoot tijdens zijn werk van een steiger en liep daarbij een traumatisch hersenletsel op. Na maanden in coma te hebben gelegen, kwam hij weer bij bewustzijn en herstelt nog steeds van geheugenverlies.

Stefani Schaefer Husband Bio | Roger Schaefer Bio

Roger Schaefer is de echtgenoot van Fox 8 News co-host Stefani Schaefer. Schaefer bezocht woensdag voor het eerst de Fox 8 set sinds haar man Roger bijna drie weken geleden ernstig gewond raakte bij een vreselijk bouwongeluk.

Stefani Schaefer Husband Age | Roger Schaefer Age

Details over Roger’s geboortedatum zijn niet bekend, hij houdt zijn persoonlijke zaken graag buiten het publieke oog, waardoor het moeilijk is om zijn exacte leeftijd te weten. Dit gedeelte zal worden bijgewerkt zodra het beschikbaar is.

Stefani Schaefer Husband Injury and Update | Roger Schaefer Injury and Update |hoe gaat het met Roger Schaefer 2020?, Roger Schaefer update 2020?

Wat Stefani Schaefer probeert te accepteren is dat ze Roger nog steeds heeft, en toch ook weer niet. Dat is de realiteit van het traumatische letsel dat haar “beste vriend en zielsverwant” heeft opgelopen.

“Lichamelijk wordt hij sterker,” zegt Schaefer, 42. “Maar hij weet nog steeds niet echt wie wij zijn. Als je hem vraagt of hij kinderen heeft, zal hij je waarschijnlijk nee zeggen. Ik vroeg hem laatst of we kinderen hadden, en hij zei: ‘Nee, ik heb eigenlijk nooit kinderen gewild.’ “

Als gevolg van het letsel heeft Roger afasie, het onvermogen om namen aan mensen en voorwerpen te geven, en visuele agnosie, het onvermogen om gezichten te herkennen.

“Meestal weet hij zijn naam,” zegt Schaefer. “En sommige afasie wordt beter. Ik kan hem dingen voorhouden, zoals een pen of een servet, en soms kan hij de woorden daarvoor bedenken. Maar hij heeft geen geschiedenis. Zijn geheugen, zelfs als het gebeurt, wordt weggevaagd. Meestal herkent hij zichzelf niet eens op foto’s. Als ik hem een foto van zichzelf laat zien, zegt hij: ‘Dat ben ik niet. “

Als Schaefer op bezoek komt, hoe recent ze er ook is geweest, kan hij zeggen: “Je komt me bekend voor.” Hij kan zeggen: “Ik heb je eerder gezien.” Maar hij weet niet of dit zijn vrouw is. “Om je de waarheid te zeggen, ik weet niet eens of hij weet wat ‘vrouw’ betekent,” zegt Schaefer. “Ik denk niet dat hij weet wat de term betekent.”

Stefani Schaefer Kinderen

Stefani Schaefer en haar man Roger Schaefer zijn gezegend met twee kinderen. Haar dochter heet Siena die elf jaar oud is en een zoon die Race heet is vanaf 2019 dertien jaar oud.

Stefani Schaefer Fox 8 Anchor Salary

Stefani Schaefer’s salaris varieert tussen de $49.300 en $114.351. De salarissen van Fox 8 News anchor variëren van gemiddeld $49.300 tot $114.351 per jaar. Deze bedragen kunnen echter aanzienlijk variëren naar gelang de anciënniteit van de werknemer in kwestie. Op dit moment hebben we niet het exacte salaris van Stefani Schaefer, maar we houden de vinger aan de pols en zorgen voor een update zodra het beschikbaar is.

Stefani Schaefer Netto Waard

Stefani Schaefer’s Netto Waard wordt geschat op tussen de $500K en $5 Miljoen vanaf 2020. Dit is inclusief haar vermogen, geld en inkomen. Haar belangrijkste bron van inkomsten is haar carrière als journaliste. Door haar verschillende inkomstenbronnen heeft Schaefer een aardig vermogen weten te vergaren, maar ze geeft de voorkeur aan een bescheiden levensstijl.

Stefani heeft een lange carrière in de journalistiek achter de rug van bijna drie decennia.

Maten en feiten van Stefani Schaefer

Hier volgen enkele interessante feiten en lichaamsafmetingen die u over Stefani moet weten.

Stefani Schaefer Bio en Wiki

Stefani Schaefer FOX 8 Bio, Wiki. Leeftijd, Echtgenoot, Kinderen, Salaris, Netto Waard (1)
  • Volle namen: Stefani Schaefer
  • Bekend voor/als: Stefani Schaefer Fox 8
  • Geslacht: Vrouw
  • Beroep / Beroep: Journalist
  • Nationaliteit: Amerikaans
  • Race / Ethnicity: Blank
  • Godsdienst: Niet bekend
  • Seksuele geaardheid: Hetero

Stefani Schaefer Verjaardag

  • Leeftijd / Hoe oud: 46 jaar (2020)
  • Zodiakteken: Tweelingen
  • Geboortedatum: 31 mei 1974
  • Plaats van geboorte: Alliance, OH
  • Verjaardag: 31 mei

Stefani Schaefer Lichaamsmaten

  • Lichaamsmaten: Niet Beschikbaar
  • Hoogte / Hoe Lang: Niet bekend
  • Gewicht: Niet Bekend
  • Oogkleur: Blauw
  • Haarkleur: Blond
  • Schoenmaat: Niet Beschikbaar
  • Kledingmaat: Niet Beschikbaar
  • Borstomvang: Niet Beschikbaar
  • Lijstomvang: Niet Beschikbaar
  • Heupomvang: Niet Beschikbaar

Stefani Schaefer Familie en Relatie

Stefani Schaefer Net Worth and Salary

  • Net Worth: $500K and $5 Million
  • Salaris: $49.300 and $114.351
  • Bron van inkomsten: Journalistiek

Stefani Schaefer FOX 8 News Career

Stefani Schaefer begon haar journalistieke carrière in 1992 bij WJW FOX 8. Ze is nieuwsverslaggever en anchor in de ochtend bij WJW Fox 8 news, dat gevestigd is in Cleveland, Ohio. Schaefer is co-anchor samen met Kristi Capel en Wayne Dawson.

Voordat ze naar FOX 8 kwam, presenteerde ze een nationaal netwerkprogramma dat werd uitgezonden vanuit Universal Studios in Orlando, Florida. De verslaggeefster keerde terug naar WJW FOX 8 in het jaar 2007. Bovendien gaf ze 12 jaar lang stem- en dansles in het performing arts center van haar familie in Alliance, Ohio. Op 14 september 2008 werd ze opgenomen in de Broadcasters Hall of Fame.

Gezondheidsartikelen
1. Gezondheidsvoordelen van Appels
2. Gezondheidsvoordelen van Bananen
3. Gezondheidsvoordelen van Honing
4. Gezondheidsvoordelen van Gember
5. Gezondheidsvoordelen van Knoflook
6. Gezondheidsvoordelen van Citroen
7. Gezondheidsvoordelen van Pompoen
8. Gezondheidsvoordelen van Watermeloenen

Gezondheidsartikelen
1. Diabetes
2. Behandeling van diabetes
3. Kanker
4. Borstkanker
5. Bloeddruk
6. Hartaanval
7. Nieren
8. Hoofdpijn

Stefani Schaefer Awards And Honors.

  • Ohio Governor’s Choice Award in 1989.
  • Ohio’s Junior Miss / Ohio’s Young Woman of the Year in 1989.
  • lid van de Broadcasters Hall of Fame sinds 2008.

FAQs About Stefani Schaefer Fox 8 News

Who is Stefani Schaefer?

Stefani Schaefer is een bekende nieuwsverslaggever en anchor voor WJW Fox 8 News. Voordat ze bij WJW Fox 8 News kwam, werkte ze als presentatrice in een nationale netwerkshow in Universal Studios in Orlando.

Wat is er met Stefani Schaefers echtgenoot gebeurd?

Stefani’s echtgenoot viel van een steiger en liep een traumatisch hersenletsel op, waardoor hij in coma raakte.

Hoe oud is Stefani Schaefer van Fox news?

Schaefer heeft de Amerikaanse nationaliteit en is geboren op 31 mei 1974, in Alliance, OH.

Hoe lang is Stefani Schaefer?

Stefani heeft een gemiddelde lengte, ze heeft haar lengte niet met het publiek gedeeld. Niettemin zal haar lengte worden vermeld zodra we die uit betrouwbare bron hebben.

Is Stefani Schaefer getrouwd?

Ja, ze is getrouwd met Roger DePenti Schaefer. Schaefer trouwde in 1998 met Stefani Schaefer in een besloten huwelijksceremonie, bijgewoond door goede vrienden en familie. Schaefer en haar man Roger zijn trotse ouders van twee kinderen. Het echtpaar woont samen met hun kinderen in Cleveland, OH.

Hoeveel is Stefani Schaefer waard?

Stefani Schaefer heeft een geschat nettowaarde van $500K en $5 Miljoen door haar vooraanstaande rollen in de media en journalistiek.

Wat is Stefani Schaefer salaris?

Volgens onze gemiddelde loonschattingen voor een journaliste in de Verenigde Staten, ontvangt Stefani Schaefer een jaarsalaris tussen $49.300 en $114.351, wat zich vertaalt in een gemiddeld uurloon tussen $23,70 en $54,98.

Waar woont Stefani Schaefer?

Ze is woonachtig in Cleveland, OH, USA. Zodra we haar exacte verblijfplaats hebben, zullen we foto’s van haar huis uploaden.

Is S Schaefer dood of levend?

Stefani is in leven en verkeert in goede gezondheid.

Waar is S Schaefer nu?

Schaefer vervolgt haar journalistieke carrière. Ze werkt sinds 2016 als nieuwsverslaggever en co-anchor bij WSVN.

Stefani Schaefer Fox 8 News Social Media Contacts

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube: N/A
  • Tiktok: N/A
  • Website

Gerelateerde Biografie.

U vindt het misschien ook leuk om de Bio, Carrière, Familie, Relatie, Lichaamsafmetingen, Netto waarde, Prestaties, en meer over te lezen:

  • Kenny Crumpton
  • Brad Jones
  • Cindy Farmer
  • Lindsay Tuman
  • Lindsay Buckingham

Reference:

We erkennen de volgende websites waarnaar we hebben verwezen tijdens het schrijven van dit artikel.:

  • Wikipedia
  • IMDB
  • Twitter
  • Instagram en
  • Youtube

Stefani Schaefer FOX 8 Bio, Wiki. Leeftijd, Echtgenoot, Kinderen, Salaris, Netto Waard (2)

Wij streven ernaar om onze inhoud Waar te houden, accuraat, correct, origineel en actueel te houden.

Als u van mening bent dat informatie in dit artikel onjuist, onvolledig of geplagieerd is, uw auteursrecht schendt of als u een update wilt voorstellen, stuurt u ons dan een e-mail naar [emailprotected] met vermelding van de voorgestelde wijzigingen en de URL van de inhoud. Geef zoveel mogelijk informatie als u kunt en wij beloven naar beste vermogen corrigerende maatregelen te treffen.

Loading…

Stefani Schaefer FOX 8 Bio, Wiki. Leeftijd, Echtgenoot, Kinderen, Salaris, Netto Waard (2024)
Top Articles
Disney parks boss on diversity, preventing division and Disneyland's Electrical Parade return
Meet the man responsible for everything you see at Disney parks - The Points Guy
Craigslist Bellmore
Sallisaw Bin Store
Arcanis Secret Santa
Tinyzonehd
Champion Enchant Skyblock
Craig Woolard Net Worth
Poochies Liquor Store
Henry Ford Hospital: Ein Meisterwerk von Frida Kahlo
M&T Bank Atm Locations Near Me
Valentina Gonzalez Leak
Ter Reviews Boston
Paul Mccombs Nashville Tn
Gas Station Drive Thru Car Wash Near Me
How to Sign Out of Microsoft Outlook: Step-by-Step Guide - Solve Your Tech
Loceryl NAIL LACQUER
Palmetto E Services
Top Songs On Octane 2022
What Does FYP Mean on TikTok?
Dna Profiling Virtual Lab Answer Key
Dreamhorse For Sale
Craiglist Morgantown
Teksystems Time And Expense
Fortnite Fap Hero
Bustime B8
Kemono Party Only Fans
2024-25 ITH Season Preview: USC Trojans
Verde News Cottonwood Az
Examination Policies: Finals, Midterms, General
Umbc Registrar
Strange World Showtimes Near Twin County Cinema
Road Conditions Riverton Wy
Latest News Archives - Mon Valley Independent
The Ultimate Guide To Kaitlyn Krems Of
This Is The Right Order To Watch Every X-Men Movie - Looper
Espn Chargers Depth Chart
Musc Food Truck Schedule
Robin Herd: 1939-2019
Aeorian Security Cannon
Projo Sports High School
eCare: Nutzung am PC | BARMER
Strange World Showtimes Near Harkins Theatres Christown 14
Doomz.io Unblocked Games 76
Marquette Gas Prices
Ms Trigger Happy Twitter
Gizmo Ripple Tank Answer Key
Hit Entertainment Wiki
1Wangrui4
Ehc Workspace Login
Closest Asian Supermarket
10 Ways to Fix a Spacebar That's Not Working Properly
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6628

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.